Astrologija, izredno široko polje informacij

Razbiranje potencialov iz astrološke karte

Razlaga rojstne karte, se pravi Sonca, Lune, ascendenta in drugih elementov, nam razkriva kompleksno informacijo o potencialih, vzorcih in življenjskih možnostih osebe, ki je prišla na posvet. Pri tem delu se lahko posvetimo celotni zgodbi in značaju ali pa posameznemu segmentu življenja, kot na primer družini, poslovnemu področju, financam, izobraževanju in podobno.

Sestavni del takega posveta je tudi razkrivanje trenutnega dogajanja na nebu (planetarni tranziti) in s tem možnih vplivov na položaj, v katerem se je stranka znašla, pa tudi širši in dolgoročnejši vplivi, ki nam jih omogočajo razlagati drugi astrološki prijemi (progresije, direkcije solarnega loka in druge).

Podzavestni zapisi z začetja našega življenja

 

Že od leta 1995 redno uporabljam metodo Life*Time astrology ameriškega astrologa Tada Manna, od katerega sem dobil tudi dovoljenje in priporočilo uporabe in poučevanja izjemno uporabnih principov, ki odkrivajo v podzavesti zapisane informacije iz prenatalne dobe in prvih let življenja, do katerih ne moremo priti z nobeno drugo astrološko tehniko in so za stranko neprecenljive vrednosti.

Astrološke karte odnosov

Astrologija omogoča primerjavo dveh (ali več) astroloških kart (sinastrija) ter s tem iskanje skladnih potencialov za partnerstvo, ljubezen in skupno življenje, kot tudi za poslovno sodelovanje in druge vidike odnosov, ki nas zanimajo.

Astrološkega pogovora o partnerskih potencialih se po dogovoru lahko udeležita oba partnerja. Posvetovanje v troje pogosto ponuja možnosti in rezultate, do katerih v običajnem astrološkem pogovoru v dvoje (že zaradi logične subjektivnosti) ne pridemo. Ni izključena niti opcija ločenih pogovorov in kasnejšega pogovora v troje, zlasti v primeru problematičnih stanj in procesov v partnerstvu.

Družinski vzorci

Prepletenost potencialov v vertikalni vrsti družinskih članov in dedovanje nekaterih lastnosti so praviloma dobro vidni v astroloških kartah vpletenih oseb. Če so na voljo njihovi rojstni podatki, lahko spoznamo načine, kako izstopiti iz določenega cikla ponavljajočih se življenjskih okoliščin ter začeti zgodbo, ki ne bo ponavljala starih napak in napačnih praks.

Horoskopi otrok

Skozi leta izkušenj se je izoblikovalo stališče, da neposrednih pogovorov z otroki pod 15 let tudi v prisotnosti staršev ne izvajam. Astrološke informacije o otrocih so namenjene le staršem oziroma skrbnikom, praviloma v obliki potencialov, razvidnih iz astrološke karte, ki se še niso pokazali, a so ključni za iskanje pozitivnih vidikov otrokovega razvoja in življenjske poti.

Lokacijska astrologija

S pomočjo astrologije lahko raziskujemo področja, kjer se vaši potenciali lahko izrazijo v polnosti – bodisi za poslovne potrebe, potovanja, začasno ali pa trajno preselitev.

Izbira pravih trenutkov

Če astrološka karta vsebuje informacijo o potencialu v določenem trenutku na določenem kraju, potem lahko s pomočjo zvezd odkrijemo tudi nasprotno informacijo – kdaj je pravi trenutek za tisto, kar nas najbolj zanima in kar pomeni naše prizadevanje. Na primer poroka, odprtje firme ali poslovnega prostora, selitev, nakup ali prodaja in podobno.