166napad-naslovka3
0 stars

JE AL-BAGHDADI RES MRTEV?

Uncategorized 

  • The Good

  • The bad

  • Total score 0.0

Nepreverjene novice so se razširile, da je bil vodja Islamske države (ISIS, IS, kalifat, Daeš) ubit “peti dan ramadana”*. Če je tako, potem bi moralo to biti 166napad-sl-abubakropazno tako v njegovem horoskopu kot v horoskopu IS. Noben ameriški predstavnik te novice še ni potrdil, je pa znano, da je bil tega dne izvršen napad z namenom atentata. Tudi ni znano, ali je bil al-Baghdadi v napadu ranjen.

Njegov horoskop ni znan, je pa bilo izbrskano, da je bil rojen 28. julija 1971 v Samari, Irak (vir: https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Bakr_al-Baghdadi). Glede islamske države je bilo opravljenega veliko raziskovalnega dela, saj je bila edina uradna izjava “proglasitev svetovnega kalifata” objavljena 29. junija 2014 (vir: https://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_State_of_Iraq_and_the_Levant). Natančnejše raziskovanje je pripeljalo do 28. junija zvečer, ko so se “borci odpravili k molitvi” (vir: http://www.oxfordastrologer.com/2014/09/islamic-state.html). Tako je veljavna astrološka karta postavljena na 19.05 po lokalnem času (Ar-Raqqah, Sirija)*,**.
(*Kdaj je “prvi dan ramadana” in kdaj “začetek ramadana”? Prvi dan ramadana leta 2014 je dejansko 29. junij, ni pa to tudi začetek ramadana, za kar se smatra “prvo videnje mlaja”, to pa je možno zvečer tik po zahodu sonca. Ker mlaja ni mogoče videti prej, kot je Sonce 6 stopinj pod horizontom, se za čas začetka ramadana smatra 19.05, gledano iz perspektive kraja ustanovitve organizacije.
Prvi dan ramadana 2016 je 5. junij, kajti mlaj se je dopolnil ponoči in je bilo prvo videnje šele zjutraj. “Peti dan ramadana” je torej 9. junij.)
(**softver zahteva izdelavo karte po času 20.05, kar je opazno po položaju Sonca, ki mora biti pod horizontom)

Druga dilema je, ali je bil vodja IS v resnici ubit ali ne. Če bi prišlo do smrti, je vprašanje, ali je to lahko vidno v horoskopu. Hipna smrt prav gotovo ne – ni informacije o tem, kako sem umrl. V primeru agonije ali težke poškodbe je zapis v horoskopu nujen.
166napad+abubakr-edV horoskopu bi pričakovali nasilne elemente ali pa 166napad+IS-edprisotnost inkonjunkcij (po možnosti več). Mars in Merkur v natančni opoziciji tranzitirata Abu-Bakrovega Jupitra, Luna (s položajem ob 12h, kar je lahko sprožilec, tudi če napad ni bil izvršen ob tistem času) pa Južni vozel. Toda inkonjunkcij v tej karti ne manjka, tako med planeti na tisti dan kot tudi v povezavi z rojstno karto al-Baghdadija (NE -> UR in Južni vozel Abu-Bakra; UR -> JU; JU -> Sv in PL -> Jv). V “dogajanje” je možno vpleten tudi trenutni T-kvadrat na nebu (vijolične črte). Astrološke konotacije, da se je nekaj le moralo zgoditi, je veliko.

Če bi IS izgubila svojega vodjo, bi bil to za organizacijo z izjemno trdno hierarhijo zelo hud udarec. Nemogoče je, da se tak vpliv ne bi videl v astrološki karti. Tranzitni Pluton natančno kvadrira neugodno opozicijo Mars-Uran v karti IS, trenutni Uran pa se bliža Južnemu vozlu. Središčna točka med Marsom in Saturnom sta v opoziciji z Venero (planetom islama), spet pa najdemo celo vrsto inkonjunkcij (JU -> UR; PL -> VE/SU; MA -> ME; ME -> Sv (Severni vozel); Jv -> MA). Na udaru so red in ustroj (6. hiša), odnosi in komunikacija (3.), vera sama pa tudi proces širjenja kot temelji princip te samooklicane države.

Slučajnosti so? Verjetno res, čez čas pa se bo izvedelo, kaj se je v resnici zgodilo na peti dan ramadana v Ar-Raki. Vsekakor pa tako močni vplivi na karto IS ne bodo ostali brez posledic, karkoli je tedaj že bilo.

favi