ucilnica-manjsa
0 stars

Astrološka učilnica

Uncategorized 

  • The Good

  • The bad

  • Total score 0.0

Izobraževalni program Astrološkega društva Slovenije

Potem ko smo dobili in uredili nove prostore ter s tem pridobili nove in razširjene možnosti za delovanje, so se ustvarili tudi pogoji za izobraževalne dejavnosti, IMG_5162ki so bile doslej precej omejene in pogosto tehnično zahtevne ali vsaj nekatere celo neizvedljive. Tako bomo v novih prostorih lahko izpeljali predavanja, seminarje in delavnice, ki jih bomo izvajali tako člani društva kot tudi gostje in Slovenije in tujine.

Za začetek smo razpisali že dolgo najavljeni seminar o retrogradnosti planetov, ki pa je bil v zadnjem hipu zaradi zunanjih dejavnikov, na katere nismo imeli vpliva, prestavljen na kasnejši termin.

Za april in maj razpisujemo ciklus seminarjev osnovnega znanja zahodne astrologije, ki bo potekal ob torkih v skladu s tabelo, ki jo prilagamo. V tej seriji se bodo slušatelji srečali z zvezdami, planeti, hišami in drugimi elementi znanja o astrologiji na poljuden in zanimiv način, brez prenatrpanosti z informacijami in hitenja od ene teme k drugi, vsekakor pa na način, pri katerem bodo prejeto snov razumeli in vzljubili.

terminski-sl

Poleg tega bomo pripravili tudi predavanja, o katerih bo več napisanega v prihodnje, po možnosti že na obnovljeni spletni strani, kar v ozadju aktivnosti tudi poteka že nekaj časa.

JUSA-znakzlati